Holiday Invest

VISNINGSRESOR

Eftersom ett fastighetsköp är en av de största och viktigaste affärerna man gör i sitt liv så arrangerar Holiday Invest till största del enbart individuella visningsresor. Vi vill ge våra kunder all den tid och kunskap som just de behöver för att göra en trygg och lyckad affär.
När du åker på en visningsresa med oss anordnar vi ett personligt anpassat program, våra visningar sker av oss och på Svenska. Vi visar er de objekt ni har visat intresse för och inom er budget, samt förklarar hur ett fastighetsköp går till och vad man bör tänka på.
Våra visningsresor är designade för att vara avslappnade och upplysande, och ni kommer inte att känna er stressad att köpa. Vi råder alltid våra kunder att ta den tid de behöver för att bestämma sig, det är ett mycket viktigt beslut som inte bör jäktas fram.


VAD SÖKER DU?

Innan ni reser är det bra tänka ut lite om vilken sort av bostad ni söker, hur många sovrum ni behöver, hur stor "stad" ni vill vara nära, vilka faciliteter ni önskar, om havsutsikt är viktigt, samt inom vilken prisklass ni söker. När ni kommer till Turkiet visar vi sedan utvalda objekt, dess faciliteter och trevliga omgivningarna, samt passar på att njuta av det goda Turkiska köket.

Vi på Holiday Invest är i samarbete med Elite Group ett av de största, stabilaste och därmed säkraste fastighetsbolagen som bygger och säljer bostäder i Alanyaområdet. Vårt långvariga arbete, stora kunnighet och vår kompletta portfolio av bostäder resulterar i att vi med all säkerhet kan hitta den bostad som passar just er bäst.

VISNINGSTIDER

Vi på Holiday Invest finns på plats i Turkiet nästan hela tiden vilket gör att ni är välkommen när det passar er. Det är dock viktigt att ni kontaktar oss i god tid innan ni bokar en resa, så vi tillsammans kan bestämma vilka dagar som passar bäst, se till att det finns tillgängliga boende samt hinna diskutera utifall ni har några önskemål.

(Under högsäsongen kan lägenheter och hotell vara fullbokade, en charterresa är då kanske att föredra)

En visningsresa brukar normal vara 3-4 dagar men vill du kombinera med lite semester så hjälper vi givetvis dig att ordna även det.

 

GRATIS BOENDE OCH TRANSFER!

Visningsresan är kostnadsfri- ni betalar endast för er flygbiljett. Vi ordnar med boende*, transfer och visningar. Vi kan lova att ni blir väl omhändertagna av oss när ni kommer.

Vid köp av boende betalar vi tillbaka hela eller delar av er resa! (beroende på kostnad)

(* normalt ca 4 nätter)

Det bästa är om ni bokar ert flyg själva, ni kan då bestämma det datum och flygplats som passar er bäst. Vill ni ha hjälp att boka så är det givetvis inga problem!
En visningsresa är normalt för 2 personer, vill ni åka fler får ni stå för kostnader som blir utöver.

OBS! Det finns ofta mycket fördelaktiga priser på sistaminuten resor till Turkiet som inkluderar boende. Bokar ni en charterresa med boende kan ni givetvis även då få pengar återbetalade på delar eller hela resan.

 

HUR BOKAR JAG?

Om man reser under charterperioden (mars-november) så kan flygstol/charter på något av charterbolagen ha de förmånligaste priserna. Ni reser då direktflyg till Antalya eller till den nya flygplatsen i Alanya.
För att göra en enkel sökning kan man använda sig av t.ex. www.reseguiden.se där alla flygbolag lägger in sina resor.
För kortare resa än en vecka eller under lågsäsong kan man titta på reguljärflyg. Nedan är några exempel:

• Turkish Airline
• Pegasus
• Primera Air
• SunExpress
• Norwegian
• SAS

 

Tänk på att resor under skollov/långhelger oftast går upp i pris speciellt om vädret varit dåligt i Sverige, det kan då vara prismässigt en fördel att åka någon annan tid.

 

 

Kontakta oss idag!

Skapad av Level15