Holiday Invest

Varför du ska välja Turkiet

Om du funderar på att investera i en fastighet i Turkiet och skulle vilja veta mer om varför en långsiktig fastighetsinvestering är så fördelaktig i Turkiet är det bra att läsa våra 10 i topp skäl.

  1. Turkiet har en blomstrande ekonomi och en ljus framtid. De spås bli det snabbaste växande landet bland OECD– länder för perioden 2013-2017, med en årlig genomsnittlig BNP– tillväxt på 5,2 %
  2. Alanya och dess närliggande orter är en pulserande och kosmopolitisk stad där gammalt och nytt möts i en fantastisk blandning. Moderna resort, historiska moskéer, pulserande nattklubbar, pittoreska kullerstensgator, köpcentrum, historiska ruiner. Runt Alanya finns ett fantastiskt landskap med glittrande Medelhavet, långa breda sandstränder, skyddande vikar, Taurusbergen, doftande tallskogar, bergsfloder och varierande utbud av vilda djur och växter.
  3. Varmaste klimatet av alla turistregioner med över 300 soldagar per år. Långa, varma och torra somrar och korta milda vintrar.
  4. Det stora intresset för Alanyaområdet har gjort att det finns ett stora urvalet av sociala aktiviteter, affärer, butiker restauranger som är öppna året runt.
  5. Satsningen på turismen är stor, ny flygplats, nya golfbanor , marinor och äventyrsbad är några av exemplen.
  6. Under sommarmånaderna ökat tillströmningen av turister och antalet besökare ökar med 500 000 personer. Detta resulterar i en stor efterfrågan på hyresbostäder– både på lång och kort sikt. Hyresavkastningen är ca 5-10%, beroende på läge och facilitet, liksom längden på uthyrningen.
  7. Utomordentlig infrastruktur är utbyggd för att stödja turistnäringen, detta inkluderar ett utmärkt vägnät, en billig och effektiv kollektivtrafik, moderna el och avloppssystem samt en trygg och säker sjukvård.
  8. Nybyggda projekt har en mycket hög standard, områden har stort urval av faciliteter och bekvämligheter på plats. Den turkiska konstruktionsstandarder är allmänt erkända som bland de bästa i världen och turkiska företag har en framträdande plats på publiceras årligen "Top 250 internationella entreprenörer List".
  9. Låga fastighetspriser och löpande utgifter vid köp och ägande av bostad.
  10. Ny internationell flygplats Alanya- Gazipaşa – Bara 45 km från Alanya centrum, och minskar transfertiden till omkring 40 minuter.

Kontakta oss idag!

Skapad av Level15