Holiday Invest

Om oss

Vi på Holiday Invest har förmedlat bostäder till ett stort urval nöjda kunder i många år. Som svensk aktiebolag med registrerad svensk fastighetsmäklare är vi unika på marknaden i Turkiet, vilket har resulterat att vi är ett av de största svenska bolagen som säljer bostäder i Turkiet.
Till vår hjälp har vi våra samarbetspartner Elite Group, de har funnits på bygg- och bostadsmarknaden i över 20 år och har, precis som vi, mycket goda kunskaper i köpprocessen. Elite Group är förutom ett försäljningsbolag dessutom en av de största byggherrarna i Alanyaområdet.
På kontoret i Alanya har vi tillsammans ett stort team med kunnig personal; allt från arkitekter, inredare, ekonomer, revisorer, personer som arbetar med uthyrning, lån och försäkringar, chaufförer samt en stor och mycket kunnig försäljningsstab.

 

All Hjälp ingår!

Vid köp av bostad av oss ingår alltid all hjälp ni kan behöva, såsom kontrakt, låneansökan, skattenummer, kort på lägenhet under uppbyggnad, lagfartsansökan, öppnande av bankkonto och besiktning av lägenheten.
Förutom detta ser vi även till att ni får abonnemang på vatten och el samt hjälper till att hitta den bästa försäkringen till er bostad.
När det är dags för inflyttning spenderar vi några dagar tillsammans där vi besöker möbel och inredningsbutiker så ni kan köpa det ni kan behöva till er bostad.

Vi ser givetvis till att möblerna kommer på plats!

OBS! Vi har dessutom en egen avdelning som endast arbetar med uthyrning av lägenheter!

Vårt samarbete ger er all kunskap, hjälp och säkerhet ni behöver för att i lugn och ro njuta av ert fastighetsköp, alltså både Svensk och Turkisk säkerhet!
För att ni ska ha så stort urval att välja av så förmedlar vi bostäder från ca 350 000 kr och uppåt, allt från små lägenheter till privata villor och tomtmarker.

100 % nöjda kunder?


Vårt mål är att du som köpare alltid ska bli 100 % nöjd både under och efter ett köp. Vi ger våra kunder personlig service allt från första kontakt till långt efter den dag då ni flyttat in.


Vi arbetar efter grundtanken att ALLTID finnas på plats för er, det ska inte spela någon roll vilken hjälp ni behöver.

 

Kontakta oss idag!

Skapad av Level15