Njut av solnedgången över havet

På ett område med fantastisk utsikt över havet, bergen, den vackra naturen samt Borgen i Alanya håller nu ett nytt område på att byggas. Området kommer att bestå av fyra privata hus samt två hus med fyra Garden Duplex och fyra Duplex Penthouse. Villorna har privata pooler. Duplexlägenheterna delar på en gemensam stor pool.

De privata husen har en äganderättsyta av 175 kvm boyta och består av två våningar med kök/vardagsrum, badrum, ett sovrum samt uteplats och utgång till grönområde och pool på bottenvåningen. Övre plan finns tre sovrum till samt två badrum och en balkong.

Garden Duplex lägenheterna är på 141,5 kvm och består av två sovrum, badrum, förråd samt utgång till gräsmatta på bottenvåningen. Övre plan består av vardagsrum/kök, sovrum, badrum, kamt klädkammare samt balkong.

Duplex penthouse lägenheterna är på 175,5 kvm samt ett extra förråd på bottenvåningen. Bottenvånigen består av kök/vardagasrum, sovrum, klädkammare samt balkong. Övre består av två stora sovrum, två badrum och ett flertal balkonger och terasser.

 

Avstånd

Alanya centrum 17 km
Strand: 4 km
Gazipasa flygplats: 30 km
Antalya flygplats: 140 km

Välkomna!

( OBS! text i denna annons är privat skriven och får ej kopieras! Skydd enligt upphovsrättslagen)

Välkommen till Turkiet.
Gör som våra andra kunder, kom ner på en visningsresa. På plats går vi igenom orter, köpprocess, och ser på attraktiva boenden.
Vi kan hjälpa er att boka biljett, vi ordnar med trevligt boende samt transfer till och från flygplatsen.
Ni bestämmer själva när ni vill åka, hur länge ni vill stanna och givetvis finns inget köptvång.

Holiday Invest- Mäklaren med All Inklusive!