Känn efter innan ni köper

Varför inte prova bo i en av de bostäder vi säljer för att se vad ni tycker om stadsdelen, området och människorna. Detta är verkligen ett ypperligt tillfälle för er som vill känna er för först. Vi har idag ett flertal bostäder i storlekarna 1-3 sovrum i populära orterna Avsallar och Mahmutlar.

Ring till oss så hjälper vi er till den bostad som passar er!

De områdena som vi här ger förslag på är:
• Club Elite country Turkler/Avsallar
• Elite Life 3 Mahmutlar
• Elite Life 4 Avsallar
• Elite Life 5 Mahmutlar


Club Elite Country byggdes 2007 och består av 16 byggnader med totalt 132 bostäder. De allra flesta av bostäderna är byggda i suterränghus med 8 lägenheter i varje hus. Vad som är extra speciellt med detta område är att alla som bur i suterränghusen har egna ingångar och att alla bostäder har havsutsikt. Något mer som är speciellt är att de som har bottenvåningar har tillgång till gräsmatta utanför.

Stranden som ligger endast 100 meter från området har en långgrund sandstrand med kristallklara vattnet och är en av de bästa stränderna på den turkiska Medelhavet.

På området finns utomhuspool, barnpool med rutschkana, grillplatser, lekpark, gym, hamam, bastu, inomhuspool, affär och stora grönområden.
På club elite country har vi lägeneheter med 1-3 sovrum som ni kan hyra/köpa


Elite Life 3 består av ett hus i tolv våningar med totalt 88 lägenheter i storlekarna 1-3 sovrum. Havet når ni på några minuters promenad och Mahmutlar centrum, ligger "runt hörnet". 

I entrévåningen finns områdets spaavdelning samt stort lekrum, gym, inomhuspool, cafe. En härlig inomhuspool med rutschkanan samt grillplats finns på områdets framsida. 


Elite Life 4 stod inflyttningsklart hösten 2015 och består av tre hus med totalt 125 bostäder. Områdets gemensamhetsutrymmen är mycket vackra och påkostade. På området finns utomhuspool med rutschkana, liten bassäng för de allra minsta, en fantastisk spaavdelning med stort hamam, bastu, ångbastu, massagerum med Jacuzzi och en stor inomhuspool. På området finns även ett gym, en affär och en restaurang samt grillplatser.
Avsallars strand kommer ni till på 5 minuter promenad och behöver då ej gå i några trappor. Stadens centrum är det en promenad av ca 700 meter, men bara 50 meter utanför området finns det butiker, restauranger, hårfrisörer och andra bekvämlighet. På Life 4 har vi bostäder att hyra/köpa med 1-3 sovrum


Elite Life 5 är ett helt nybyggt område i två byggnader precis bakom Life 3. På området finns lägenheter med 1-2 sovrum att hyra. till försäljning finns även penthouser. En stor spaavdelning finns i bottenvåningen av fastigheten. En stor utomhuspool, barnpool, lekpark och grillplats är några andra av områdets fördelar. 


Förutom ovannämnda bostäder så har vi givetvis även hyr/köp bostäder i centrala Alanya samt i andra populära komplex tex. Orion 1 och 2. 

Ring eller skriv till oss så kan vi hjälpa er ta fram en bostad att hyra/köpa!